maandag 23 juni 2014

Andere kilometers

Hoewel ik vorige week vrijdag de 6000 km gepasseerd ben, kom ik de laatste weken niet aan mijn gewenste kilometers. Het wordt zomer, dus er doen zich een hoop andere leuke evenementen voor.

Eind Mei ben ik met mijn roeivrienden 5 dagen naar Cork geweest. We hebben daar een race geroeid van Crosshaven naar Cork. Goed voor 28 km. We hebben daar fietsen gehuurd, ja semi bukkers, en zo'n 45 km gefietst door het Ierse landschap. De race hebben we gewonnen, in de klasse voor grote houten boten.

Het weekeinde daarop heb ik de Vuurtorenrace bij Urk geroeid. Na 11 km oncomfortabel hard roeien werden we, net als vorig jaar, eerste.

Vorig weekeinde ben ik voor 5 dagen naar de 24 uur van Le Mans geweest. Ik heb de winnaar daar 379 keer voorbij zien komen. Audi wist 5165 km in 24 uur te rijden. 

Bij de Carrefour in Le Mans heb ik een WAW gespot! Het was dus geen puur autoweekeinde.

Van de 6000 kilometers heb ik er zelf 5100 in mijn Strada gereden. Ik had gehoopt dat ik gemiddeld minimaal 1000 km in de maand zou rijden. Dit gaat mij de eerste helft van het jaar dus niet lukken. Ik maak mijn kilometers vooral tijdens het forensen. Ik ben dit jaar een paar dagen ziek thuis gebleven, heb regelmatig thuis gewerkt en de gezellige weekeindes zorgen ook voor minder woon-werkverkeer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten